Best Western Hotel Årjäng
Hos oss kan du drömma sött!BEST WESTERN HOTEL ÅRJÄNG erbjuder allt från standardrum, familjerum och några minisviter. Rummen är modernt utrustaste med AC, TV och Wifi. Dessutom har vi lyxat till det med sängar från Kinnabädden. Det bästa med att bo hos oss är att du som gäst har fritt tillträde till Årjängs fina bastu och simhall som ligger vägg i vägg med hotellet. Dessutom har vi en egen bowlinghall för den som vill utmana vännerna. Klicka på bilderna här nedan och se vilket rum som passar Dig.

Sviter

Superior

Standardrum

Bli medlem och få det lilla extra

Det är helt gratis att bli medlem på BEST WESTERN. Varje gång du övernattar på något av de 4 200 hotellen i vår familj sammlar du poäng till frinätter och annat skoj. Vad sägs om en weekend i Rom? Eller en tripp till London? Du väljer.

Läs mer här! 

Barn under 6 år bor gratis

Alla barn under 6 år bor gratis i föräldrars säng på BEST WESTERN HOTEL ÅRJÄNG. Så ta med dig familjen till ett av våra fina familjerum. Passa även på att besöka Årjängs fina simhall och bastu, eller varför inte utmana familjen i bowling.

Vi tar ansvar

På BEST WESTERN HOTEL ÅRJÄNG arbeter vi flitigt med att göra varje dag lite bättre för miljön. Ett ständigt pågående arbete. Har du ett tips om hur vi kan bli ännu bättre? Maila oss gärna!

Boka rum

Rum 1

OK
   
Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.