Best Western Hotel Årjäng

Vandra på Glaskogen

Välj att vandra längs någon av de totalt 300 km långa vandringslederna. Om du går på en längre tur, kan vi nästan lova att du får se älg. Med lite tur kan du höra vargens ylande på natten.

+ Boende i dubbelrum

+ Vandringskort

+ Picknickpaket

+ 2-rätters middag

+ Best Breakfast by Tina

890:- Per person

 

Cykla MTB i Nordmarken

Cykla MTB genom Nordmarken, bo skönt och ät gott. Efter en natts god sömn och  Best Breakfast, ger ni er iväg på cykelfärd som går upp och ned, genom skog och mark, ni passerar vackra vyer och badvänliga sjöar. Tillbaka på hotellet, njuter ni av en 2-rätters middag och boende en natt till.

+ 2 nätter i dubbelrum

+ 2 Best Breakfast by Tina

+ en 2-rätters middag

+ Lån av MTB-cykel

+ Lån av hjälm

1540: per person


Kanot i Nordmarken

Paddla i Västra Silen, gott om fina sandstränder. Givetvis kan du även fiska, fiske utrustning finns att låna.

+ Boende i dubbelrum

+ Aluminium kanot 1 dag

+ Best Breakfast by Tina

620:- Per person

 

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2020 Best Western International, Inc. All rights reserved.
Integritets och Cookie policy
Vi värnar om din integritet och för oss är det viktigt att du känner dig trygg med hur vi hanterar dina personuppgifter.
Vår hemsida använder cookies dels för att optimera hemsidans funktion och dels för att kunna läsa statistik. Genom att du besöker och använder vår hemsida eller dess tjänster förstår du och accepterar hur vi hanterar dina personuppgifter enligt vår integritetspolicy.